ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • EFFETTO NEVE INDICATION1 EFFETTO NEVE INDICATION2 EFFETTO NEVE INDICATION3 EFFETTO NEVE INDICATION4 EFFETTO NEVE INDICATION5

ΑΦΡΩΔΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Καθαριστικό σε ουδέτερο Ph με υψηλή πυκνότητα και ιδαίτερα αφρώδες. Χρησιμοποιείται πάντα στην πρώτη αψίδα των αυτομάτων πλυντηρίων με βούρτσες, διανέμεται με αέρα για να δημιουργεί έναν πυκνό αφρό για οπτικό εφέ και  ευχάριστο άρωμα. Ο αφρός ξεπλένεται εύκολα και  ταιριάζει με το στεγνωτικό κερί.

ΧΡΗΣΗ: προτεινόμενη δοσολογία 20 γραμμάρια σε κάθε αυτοκίνητο

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • LAVATELONI INDICATION1 LAVATELONI INDICATION2 LAVATELONI INDICATION3

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ

Υγρό καθαριστικό 2- συστατικών

LAVATELONI είναι ένα υγρό καθαριστικό ευχάριστα αρωματισμένο για την πρόπλυση και το πλύσιμο του εξωτερικού των φορτηγών, έχει φόρμουλα ταχείας δράσης για γρήγορη απομάκρυνση κάθε τύπου βρωμιάς. Ενεργεί με τρόπο καθολικό, απομακρύνοντας ακόμη και τις πιο επίμονες βρωμιες. Προτείνεται σε οχήματα βαρέως τύπου, και οχήματα με μουσαμά.

ΧΡΗΣΗ: Διάλυση LAVATELONI 1 μέρος με 50 μέρη νερό.

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • MONOSTATIC INDICATION1 MONOSTATIC INDICATION2 MONOSTATIC INDICATION3 MONOSTATIC INDICATION4 MONOSTATIC INDICATION5 MONOSTATIC INDICATION6 MONOSTATIC INDICATION7 MONOSTATIC INDICATION8

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΛΥΣΗ, ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ

Καθαριστικό σαπούνι, ιδανικό για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, χάρη στην ισορροπημένη φόρμουλά του. Χρησιμοποιείται με ψεκαστικό/αφροποιητή ή μηχάνημα υψηλής πίεσης self- service.

ΧΡΗΣΗ: Διαλύστε 1 μέρος προϊόντος με 70/100 μέρη νερό, στη συνέχεια  ψεκάστε από τα υψηλά μέχρι τα χαμηλά σημεία και ξεπλύνετε με τον ίδιο τρόπο.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: KIMICAR

Ισχυρό απορρυπαντικό με διεργασίες καθαρισμού και ικανότητα αποξείδωσης, κατάλληλο για δεξαμενόπλοια από ανοξείδωτο χάλυβα, φορτηγά και εμπορευματοκιβώτια, ειδικότερα όταν είναι σταθμευμένα κοντά στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Εξαιρετικό σε πίνακες αλουμινίου.

Οδηγίες για τη χρήση: Αραιώστε 1: 10-20 με νερό, ψεκάστε επάνω στην επιφάνεια και ξεβγάλετε με  πίεση.